Jawa Wétan: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
Nambah carakan
(Nambah carakan)
}}
 
'''Jawa Wétan''' ([[Aksara Carakan|Carakan]]: ꦗꦮꦮꦺꦠꦤ꧀, [[basa Indonésia]]: ''Jawa Timur'') iku provinsi ing [[Indonésia]]. Provinsi iki anané ing ujung [[wétan]] [[Pulo Jawa]] lan uga ngambah [[Pulo Madura]] lan [[pulo Bawéan]]. [[Kutha krajan]] provinsi iki ya iku kutha [[Surabaya]] sing uga kutha gedhé kaping 2 ing Indonésia.
 
== Sajarah ==
1.553

besutan