Kadhaton Potala: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
(→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
 
[[Gambar:Potala.jpg|thumb|250 px|Kedhaton Potala ingkang megah]]
[[Gambar:IMGPotala 1188ex359Palace, Lhasaformer Potalaresidence of Dalai Lama, 2006.jpg|thumb|250 px|Kedhaton Potala]]
 
'''Kadhaton Potala''' punika satunggaling kedhaton ingkang mapan wonten ing kutha [[Lhasa]], [[Tibet]]. mliginipun wonten ing [[Bukit Merah]]. Kedhaton Potala punika dalemipun [[Dalai Lama]] lan dados papan kagiyatan [[agama]] ugi [[pulitik]]. [[Kedhaton]] punika kabangun nalika [[abad]] kaping 7, lajeng dipunyasa malih ing [[abad]] kaping 17 déning Dalai Lama kaping 5 <ref name="internet1">[http://serbasembilan.com/9-istana-terindah-di-dunia], 9 pura terindah di donya (dipun-akses tanggal 22 November 2012).</ref>.
20

besutan