Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
9 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
 
== Wigati ==
* [[Panganggo:Wirjadisastra/Pratélan tembung wigati‎Inggris-Jawa|Pratélan tembung wigatiInggris-Jawa]]
* [https://translatewiki.net/wiki/User:NoiX180/Tembung Tembung tèhnis kanggo mukantara (''interface'') wiki]
 
62.866

besutan