Basa krama: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl Besutan visual
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl Besutan visual
 
==== Mudha krama (krama lugu) ====
Basa mudha krama uga kaaran basa krama lugu iku basa krama kang dianggo wong enom (mudha) marang wong tuwa. Tembung-tembung kang kaanggo iku krama kanthi campuran krama inggil lan krama andhap. Ater-ater utawa panambang kang kaanggo uga krama.{{sfn|Suwadji|2013|pp=11}}<ref name=":0" /> Sanajan uga kaaran krama lugu, basa mudha krama ora padha karo basa krama lugu anyar. Basa krama lugu anyar mèmper basa kramantara, déné basa krama lugu iki mèmper basa krama alus. Ing isor iki conto ukara ing basa mudha krama.
 
<blockquote>'''Panjenengan sampéyan''' ''punapa'' '''karsa''' '''dhahar''' ''ulam'' ''ménda''.<ref name=":0" /></blockquote>
62.866

besutan