Devi 4340

Gabung 18 Dhésèmber 2014
42 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: jmpl Sugeng rawuh. Jenengku Sariha Devi, akeh sing nyeluk aku Sariha, nanging ing ngomah celukanku Rika. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku nembe kuliyah ana i...)
 
cTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Sariha|jmpl|pra=Special:FilePath/Sariha]]
 
Sugeng rawuh. Jenengku Sariha Devi, akeh sing nyeluk aku Sariha, nanging ing ngomah celukanku Rika. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku nembe kuliyah ana ing Kutha Semarang, ana ing Jurusan Basa Jawa. Aku seneng sing jenenge ngrungokake musik lan nonton film (utamane film barat).
 
Sugeng rawuh.
Jenengku Sariha Devi, akeh sing nyeluk aku Sariha, nanging ing ngomah celukanku Rika. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku nembe kuliyah ana ing Kutha Semarang, ana ing Jurusan Basa Jawa. Aku seneng sing jenenge ngrungokake musik lan nonton film (utamane film barat).
85

besutan