Didi Kempot: Béda antara owahan

951 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Sobat Ambyar
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Sobat Ambyar)
*Banyu Langit
*Layang Kangen
*Pamer Bojo
*Banyu Langit
 
<br />
 
== Sobat Ambyar ==
Sobat Ambyar ya iku jeneng komunitas fans Didi Kempot.<ref>{{Cite web|url=https://entertainment.kompas.com/read/2019/07/16/114111110/sobat-ambyar-dan-didi-kempot|title="Sobat Ambyar" dan Didi Kempot...|last=Media|first=Kompas Cyber|website=KOMPAS.com|language=id|access-date=2019-08-25}}</ref> Sadurungé, uga ana jeneng komunitas fans arané Kempoters. Sobat Ambyar duwé celukan "''Sad Boys''" (cah lanang sing sedhih) lan "''Sad Girls''" (cah wedok sing sedhih). Celukan iki timbul amarga para pamireng bisa nètèsaké luh nalika ngrungokaké lagu-lagu Didi Kempot. Komunitas Sobat Ambyar digawé déning cah-cah enom. Komunitas iki banjur moncèr kala ana pentas Didi Kempot ing acara [https://www.youtube.com/watch?v=3I6-F1csXeA Ngobam (Ngobrol Bareng Musisi) Gofar Hilman]. Ing acara iki, ana sawetara 1.500 cah-cah enom sing nonton pentas Ngobam Didi Kempot.
 
== Uga delengen ==
* [[Campursari]]
 
== Rujukan ==
<references />
[[Kategori:Kesenian Jawa]]
[[Kategori:Campursari]]
5.602

besutan