Perpustakaan Nasional Indonesia: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
c
 
[[Gambar:PerpusLogo Nasionalof RIthe National Library of Indonesia (2014).png|thumb|Lambang Perpustakaan Nasional Indonésia]]
'''Perpustakaan Nasional Républik Indonésia''' (Perpusnas) utawa '''Perpustakaan Nasional Républik Indonésia''' (PNRI) ya iku [[Perpustakaan Nasional]] kang ana ing Kutha [[Jakarta]], [[Indonésia]].<ref name="internet1">[http://www.pnri.go.id/Perpustakaan%20Online.aspx www.pnri.go.id]</ref> Perpustakaan iki duwé tugas kanggo nyimpen data-data lan informasi nagara.<ref name="internet1"/> Perpusnas uga dadi salah siji [[Lembaga Pamaréntah Non Departemen]] (LPND) kang ana ing sangisoré lan tanggung jawabe marang [[Présidhèn Républik Indonésia|Présidhèn]].<ref name="internet1"/>
== Sajarah ==
11.291

besutan