Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
Gedhéné ora owah ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: besut sumber 2017
Tenger: besut sumber 2017
{{#babel:jv|id|en-3|ban-2|su-2|nl-2|de-2|mak-1}}
 
{{Delete}} Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Artikel kang arep dakgarap ==
* [[Ka (aksara Bali)]]
{{div col end}}
{{Delete}}
 
== Artikel sing takkembangaké ==
6

besutan