Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
11 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
c
Besutané Subagiyog707 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra
Tenger: besut sumber 2017
c (Besutané Subagiyog707 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra)
Tenger: Pengembalian
 
{{#babel:jv|id|en-3|ban-2|su-2|nl-2|de-2|mak-1}}
 
{{Delete}} Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Artikel kang arep dakgarap ==
62.866

besutan