Steven Gerrard: Béda antara owahan

355 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Nambahi katrangan
(→‎top: ganti isi, replaced: pemain → juru main)
(Nambahi katrangan)
}}
[[Gambar:Liverpool_footballer_Steven_Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard.]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) inggih punikayaiku salah satunggalipunsawijining juru main [[bal-balan]] sakingsaka [[Inggris]]. PiyantunipunDhèwèké langkungduweni inggil inggih punikapostur 188&nbsp;cm. Gerrard ingkangkang biasaduwe dipunaturipeparab Stevie G main ing klub [[Liverpool F.C.|Liverpool FC]] wiwit [[taun]] 1997. nganti taun 2015, banjur nerusake karir bal-balané menyang negeri Paman Sam mèlu klub [[LA Galaxy]]<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>. Saiki Steven Gerrard wis pensiun lan dadi pelatih klub [[Rangers F.C.|Glasgow Rangers]] ing Liga Skotlandia utawa [[Scottish Premier League]].
 
== Gelar ==
Sareng Liverpool
 
* 2006-07 ''RunnersRunner-up'' [[Liga Champions UEFA|Liga Champions]]
*2006 [[FA Community Shield|Community Shield]]
*2006 ''Runner-up'' Piala Dunia Antarklub
*2006 Piala Super Eropa
* 2005-06 Piala FA
* 2004-05 ''Juwara'' [[Liga Champions UEFA|Liga Champions]]
* 2002-03 ''Juwara'' Piala Liga
* 2001-02 [[Piala Super Éropah|Piala Super Eropa]]
* 2001-02 ''Charity Shield''
* 2000-01 [[Piala UEFA]]
4.836

besutan