Bocah: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Besutané 183.171.139.117 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Notanotheramy)
Tenger: Pambalèkan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual
[[Gambar:1019 Bhutan - Flickr - babasteve.jpg|jmpl|Bocah]]
'''Bocah Hakimi''' (krama: '''laré''') utawa '''anak''' iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo [[wong tuwa]]. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.
 
{{Stub}}
Naraguna anonim