Siraman: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Uba rampé: Fixed typo
(Fixed typo)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl Besutan aplikasi Android
(→‎Uba rampé: Fixed typo)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl Besutan aplikasi Android
Uba rampé sing kudu disiyagakaké antarané:
* Wadhah banyu saka bahan [[tembaga]] utawa [[perunggu]]
* Banyu sing kanggo nyiram (diarani toya perwitasari) sing kajupuk saka 7 sumber
* Kembang setaman sing dumadi saka [[kembang mawar]], [[kembang mlathi]], [[kembang kantil]] (kembang cempaka utawa kembang gadhing) lan [[kembang kenanga]]
* Wedhak teles limang warna kanggo sabunan
57

besutan