Bocah: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané 183.171.73.235 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Notanotheramy
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual
c (Besutané 183.171.73.235 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Notanotheramy)
Tenger: Pambalèkan
 
[[Gambar:1019 Bhutan - Flickr - babasteve.jpg|jmpl|Bocah]]
'''Bocah Hakimi''' (krama: '''laré''') utawa '''anak''' iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo [[wong tuwa]]. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.
 
{{Stub}}
63.041

besutan