Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
Wirjadisastra ngalih kaca Stasiun ijo menyang Setatsiyun Ijo
(éjaan, replaced: Desa → Désa, kabupaten → kabupatèn (2), Kabupaten → Kabupatèn, kode → kodhe)
c (Wirjadisastra ngalih kaca Stasiun ijo menyang Setatsiyun Ijo)
63.816

besutan