Dirk Kuyt: Béda antara owahan

443 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nambah katrangan
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(Nambah katrangan)
}}
 
'''Dirk Kuyt''', kanthi resmi diéja '''Dirk Kuijt''', (lair [[22 Juli]] [[1980]], ing [[Katwijk aan Zee]]) iku juru main bal-balan profésional [[Walanda]], sing anyar iki main ing klub [[Inggris]] [[Liverpool F.C.|Liverpool FC]] ing taun 2007-2012. Dhèwèké biyasa main minangka [[striker (panyerang)]] nanging saiki kerep dipasang minangka [[gelandhang]]. Sawisé ngabdi limang taun ana Liverpool dhèwèké banjur pindhah menyang klub Liga Turki yaiku Fenerbahcé, lan pensiun ana ing klub kang sepisan dibelani ing karir profesionalé yaiku [[Feyenoord|Feyenoord Rotterdam]]. Dirk Kuyt nalika isih dadi pemain duwèni peparab Mr. Duracell, bab kasebut duwèni teges jalaran nalika dhèwèké mlayu tenagane kaya-kaya ora bisa entek, rosa main 90 menit kanthi stamina kang ajeg.
 
== Pranala njaba ==