Denny Caknan: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nggawe artikel anyar)
 
'''Denny Caknan''' (Deni Setiawan) ya iku musisi lan juru nyanyi sing asalé saka Ngawi<ref>{{Cite web|url=http://radarmadiun.co.id/nama-denny-caknan-meroket-lewat-kartonyono-medot-janji/|title=Nama Denny Caknan Meroket lewat Kartonyono Medot Janji {{!}} Radar Madiun|last=admin|language=en-US|access-date=2019-09-18}}</ref>. Jeneng Denny Caknan moncèr ing jagat musik merga lagu karangané ''[https://www.youtube.com/watch?v=WlmWXoP0C0s Kartonyono Medot Janji]'' ditonton tekan yutan uwong in [[YouTube]]. Lagu ''Kartonyono Medot Janji'' uga dinyanyikédinyanyèkaké déning juru nyanyi dangdut [[Nella Kharisma]].
 
Lagu-lagu sing dikarang Denny Caknan akèh èntukantuk inspirasi saka lagu-laguné [[Didi Kempot]]. Lagu-lagu Denny Caknan nganggo lirik [[basa Jawa]] campur [[Basa Indonésia|basa Indonesia]].
 
<br />
1.788

besutan