Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
'''Taksonomi''', saka tembung (Basa Yunani: ''tassein'' kang tegesé ''kanggo nglasifikasi'' lan ''nomos'' kang tegesé ''aturan''. Taksonomi bisa diarani klasifikasi mawa hirarki, utawa prinsip kang ndhasari klasifikasi. Mèh kabèh—barang obah, barang meneng, panggonan, lan kadadéan—bisa kapantha miturut sawetarasawatara skéma taksonomi.
 
== Taksonomi sajeroning biologi ==
352.737

besutan