Segara Adriatik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
'''Segara Adriatik''' iku bagéan saka [[Segara Tengah|Segara Mediterania]] kang misahaké [[Ujung Apennine]] (Italia) saka [[Ujung Balkan]] lan [[Pagunungan Apennine]] saka [[Alpen Dinarik]] lan barisan pagunungan kang gegandhèngan.
 
Pesisir kulon ya iku [[Italia]], lan pesisir wétan ana sawetarasawatara nagara, ya iku, [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Montenegro]], lan [[Albania]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan