Słubice: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: pt:Słubice)
| Jembar: || 185 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Pedunung]]: || 2225.226000 <small>''(20042008)''</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomor kendaran motor: || <tt>FSL</tt>
! colspan="2" | Politik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: || Ryszard Bodziacki (20062008)
|}
'''Słubice''' ([{{IPA|swuˈbiʦɛ}}], [[basa Jerman|Jèrman]]: ''Dammvorstadt'') iku sawijining kutha sing papané ana ing sisih kuloné [[Polandia]] ing pinggiring kali [[Oder]]. Kutha iki nduwé pedunung 1625.900000 jiwa. Nganti taun [[1945]], kutha iki bagéyan wétan kutha [[Frankfurt an der Oder]] (''Dammvorstadt'', ''Gartenstadt''). Jeneng Słubice iku éjaan [[basa Polandia|basa Polandia modhèrn]] kanggo ''Zliwitz'', sawijining désa sing disebut ing piagem kutha Frankfurt sing ditulis ing tahun [[1253]].
 
==Sithik bab kutha iki==
2

besutan