Polen: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
|-
| Jembar
| 312,696&nbsp;km²<ref>Główny Urząd Statystyczny, dane za rok 2018, stan na 01.01.2018. [https://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/ludnosc/ludnosc/powierzchnia-i-ludnosc-w-przekroju-terytorialnym-w-2018-roku,7,15.html Główny Urząd Statystyczny, dane za rok 2018, stan na 01.01.2018]</ref><ref>Bankier.pl, Powierzchnia Polski wzrosła o 1643 ha [https://m.bankier.pl/wiadomosc/Powierzchnia-Polski-wzrosla-o-1643-ha-7603883.html Bankier.pl, Powierzchnia Polski wzrosła o 1643 ha]</ref>
|-
| Padunung
 
== Pamérangan administratif ==
Polen miturut administratif dipérang dadi 16 [[provinsi]] ('angka voyevod-an') utawa ''województwo'' ing [[basa Polen]]. Saben provinsi dicacah manèh dadi pirang ''powiat'' (padha karo [[kabupatèn]], terus saben ''[[powiat]]'' dibagi dadi sawetarasawatara ''[[gmina]]'' (kurang luwih ukarané antara [[kecamatan]] utawa [[kalurahan]])).
 
Provinsi Polen (ing [[Basa Polski|basa Polen]]):
350.349

besutan