Otolaringologi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
'''Otolaringologi''' iku cawang èlmu [[kadhokteran]] sing mligi nliti ndhiagnosis lan nambani lelara [[kuping]], [[irung]], [[tenggorok]] sarta [[sirah]] lan [[gulu]]. Ing Indonésia, cawang kadhokteran iki populèr kanthi jeneng ''Èlmu Telinga Hidung Tenggorokan Bedah Kepala Leher'' utawa '''THT-KL'''.
 
Otolaringologi dumadi saka sawetarasawatara cawang ya iku:
# [[Otologi]]: èlmu sing nyinaoni kupig lan kelainan sarta operasi mikro kuping.
# [[Rinologi]]: èlmu ngenani irung lan sinus paranasal saéngga wektu iki kerep uga karan rinologi lan sinusologi
352.737

besutan