Universitas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 sasi kepungkur
c
→‎Sajarah: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
c (→‎Sajarah: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
Institusi kaya universitas iki wis ana ing [[Pèrsi]], salah siji kang misuwur ya iku[[Akademi Gundisapur]] lan uga [[Universitas Al Azhar]] ing [[Kairo]], kang dadi universitas tuwa dhéwé ing donya kang isih operasi. Salah siji universitas ing Asia kang misuwur liyané ya iku Universitas Nalanda ing [[Bihar, India]].
 
Saliyané Universitas ana uga sawetarasawatara istilah liya kang dadi péranganing perguruan tinggi ya iku:
* [[Institut]]
* [[Politèknik]]
348.872

besutan