Sunan Giri: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar, sing → kang (2))
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
'''Sunan Giri''' iku [[Walisanga]] lan pangadeg karajan [[Giri Kedaton]], kang dunungé ing laladan [[Gresik]], [[Jawa Wétan]]. Sunan Giri lair ing [[Blambangan]] taun [[1442]]<ref name="buku2">[http://www.republika.co.id/suplemen/cetak_detail.asp?mid=5&id=245607&kat_id=105&kat_id1=147&kat_id2=185/ Syekh Hasanuddin: Pendiri Pesantrèn Pertama di Jawa Barat] Republika Online: Jumat, 28 April 2006.</ref>.. Sunan Giri duwé sawetarasawatara <!--jeneng undang-undangan--> dasanama, ya iku '''Radèn Paku''', '''Prabu Satmata''', '''Sultan Abdul Faqih''', '''Radèn 'Ainul Yaqin''' lan '''Jaka Samudra'''. Sunan Giri disarèkaké ing désa Giri, [[Kebomas, Gresik]]<ref name="buku2">[http://www.republika.co.id/suplemen/cetak_detail.asp?mid=5&id=245607&kat_id=105&kat_id1=147&kat_id2=185/ Syekh Hasanuddin: Pendiri Pesantrèn Pertama di Jawa Barat] Republika Online: Jumat, 28 April 2006.</ref><ref name="buku1">Bolland, BJ.[[1985]].Pergumulan [[Islam]] di Indonésia.Jakarta:Grafiti Press.(halaman 123)</ref>.
 
== Silsilah ==
352.737

besutan