Standarisasi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Dhaptar → Pratélan)
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
'''Standarisasi''' iku prosès pambentukan lan pasetujon ngenani [[Standar]]. Standar iku dokumèn sing nata kanthi sragam ngenani rékayasa utawa spésifikasi tèknik, kritéria, methode, prosès, utawa praktis. Sawetara standar iku wajib nanging ana sawetarasawatara sing sukarila.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan