Ilat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎Ilat putih: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(ganti isi, replaced: sing → kang (9))
c (→‎Ilat putih: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
== Ilat putih ==
Titik-titik utawa pérangan putih ing ilat bisa dadi tandha-tandha sawetarasawatara kondhisi medhis:
* Efek samping saka [[antibiotik]]
* [[Candidiasis]]
352.737

besutan