Moluska: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Ukuran lan wangun awak: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎Strukur lan fungsi awak: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
c (→‎Ukuran lan wangun awak: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
 
=== Ukuran lan wangun awak ===
Ukuran lan wangun awak moluska iku akèh variasiné. Upamané, [[bekicot]] kang dawané mung sawetarasawatara [[milimèter]] kanthi wangun bunder lonjong. Nanging, ana uga [[nus]] raseksa kanthi wangun [[torpedo]] mawa swiwi kang dawané punjul 18m.
 
=== Strukur lan fungsi awak ===
352.737

besutan