Mi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Tips Ngolah Mi: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎Jinis-jinis Mi: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
c (→‎Tips Ngolah Mi: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
== Tips Ngolah Mi ==
* Manawa tuku mi sajeroning kemasan, gatekake tanggal kedaluarsane, kawutuhan wadhah lan nomer register saka POM.
* Godhog mi garing kanthi suwé lan umub, wektune sawetarasawatara 4-5 menit.
* Mi teles akèh kandhutan banyune saéngga gampang rusak. Jinis iki mung tahan sadina, sakluwihe, kualitas rasa, tekstur, lan hygiene bakal mudhun.
* Aja nggodhog utawa masak mi kesuwen amarga teksture bakal rusak lan ora kenyal manèh.<ref name="internet 6"/>
352.737

besutan