Siedlce: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sk:Siedlce
c (bot Menambah: fi:Siedlce)
c (bot Menambah: sk:Siedlce)
[[ro:Siedlce]]
[[ru:Седльце]]
[[sk:Siedlce]]
[[uk:Седльце]]
40.143

besutan