Stardust (wahana antariksa): Béda antara owahan

c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
Stardust nyedhaki ''Wild 2'' kaping [[21 Januari]] [[2004]]. Ing pamaburan mau waana iki ngumpulaké conto [[awu komèt]] saka koma komèt mau lan njupuk gambar foto saka [[nukleus]]é sing katutup ès. Stardust bali menyang bumi kaping [[15 Januari]] [[2006]] kanggo ngeteraké conto saka komèt mau ing sajeroning kapsul. Nalika bali menyang [[bumi]], wahana iki maju kanthi karikatan 12,9 km/dhetik (28.860 mil per jam) sing ndadèkaké minangka bandha gawéan manungsa paling rikat wektu mlebu atmosfir bumi. Kapsul Stardust sing isi sampel pisanan saka komèt sing kasil bali menyang bumi saiki disimpen ing hanggar Michael Army Air Field. Sajeroning misi mau, Stardust wis nempuh punjul 4 milyar mil lan ngorbit [[srengéngé]] kaping telu.
 
Pesawat iki uga nyedhaki [[asteroid]] [[5535 Annefrank]] kanthi let 3.300 km ing tanggal [[2 November]] [[2002]] lan njupuk sawetarasawatara foto.
 
Donald Brownlee, saka [[Universitas Washington]], minangka panyelidhik utama tumrap misi Stardust.
348.872

besutan