Tamo daleko: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Lirik: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: tentara → bala)
c (→‎Lirik: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
== Lirik ==
Lagu iki duwé sawetarasawatara versi, amarga sumebar tanpa pangarang sing cetha.
 
=== Versi 1 ===
352.737

besutan