Adhi Kurniawan

Gabung 5 Juni 2012
141 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Suntung bab inpormasi
c (Unggahan cithakan inpoboks)
c (Suntung bab inpormasi)
|Years_active = [[1993]] - saiki
|Associated_acts = [[Wiki Mrebawani]]<br />[[Papat Limpad]]
}}Jèr basuki mawa beya
}}
 
{{Panitya Wiki Mrebawani}}
Tut wuri handayani
 
Jajal sepisan menawi trésna
 
Banjur urip lan ngayomi
Asma kula Adhi Kurniawan. Peserta dening lomba Wikipedia Papad Limpad Basa Jawi. Kula saking [[Universitas Diponegoro]] kutha [[Semarang]]. Griyanipun kula wonten ing [[Semarang]]. Sakniki Adhi kuliyah ting [[Universitas Airlangga]].
 
== Artikel sing kula wiwiti ==
 
=== Kategori Organisasi ===
 
* [[Aliansi Jurnalis Independen]]
* [[Persatuan Wartawan Indonésia]]
* [[Sinar Maya|Badan Informasi Seputar Fakultas Ilmu Budaya Universitas Diponegoro]]
 
=== Kategori Warta Insiden ===
 
* [[Pambedhiling pakumpulan wengi Orlando 2016]]
* [[BomPambedhiling pakumpulan kuthawengi SalaOrlando 2016]]
*[[Bom kutha Sala 2016]]
 
===Artikel kanggé dibesut ana ing Wulan Wikipédia Asia===
 
* [[MasterChef Asia]]
 
<br />
{{Panitya Wiki Mrebawani}}
[[Kategori:Panganggo peserta pelatihan kompetisi Papat Limpad 2012 saka Universitas Diponegoro]]
[[Kategori:Lair 1993]]
3.421

besutan