Serat Sri Tanjung: Béda antara owahan

116 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Miwiti artikel Serat Sri Tanjung)
 
'''Sri Tanjung''' iku salah sawijiné dhèwa khayangan ingkang kagungan gawéyan jaga portal utawa lawang swarga. Amarga wewèngkon gawéyané iku, Sri Tanjung kagungan amanah kanggo manut marang Sang Hyang utawa Gusti Pengèran.
3.421

besutan