Woh: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
c (Ndandani tembung)
 
[[Gambar:Fruit Stall in Barcelona Market.jpg|thumb|right|300px250x250px|Woh-wohan ing kios pasar.|al=]]
 
'''Woh''' ya ikuyaiku pérangan saka [[uwit]] kang ngandhut [[wiji]]. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan. Lumrahé woh-wohan akèh banyuné lan uga ngandhut [[gula]] alami. Kajaba iku uga ngandhut serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan ngandhut zat [[wesi]] lan sithik [[protein|protéin]] sarta [[gajih]]é.
 
== Pratélan jinising woh-wohan ==
* [[Anggur]].
* [[Apel]].
* [[Apokat]].
* [[Asem]].
* [[Bléwah]].
* [[Blimbing]].
* [[Blimbing Wuluh]].
* [[Cempedak]].
* [[Durèn]].
* [[Dhondhong]].
* [[Dhuku]].
* [[Dhuwet]].
* [[Gedhang]].
* [[Jambu]].
* [[Jeruk]].
* [[Juwet]].
* [[Katès]].
* [[Kesemek]].
* [[Klampok]].
* [[Klapa]].
* [[Klèngkèng]].
* [[Kwèni]].
* [[Langsep]].
* [[Manggis]].
* [[Nangka]].
* [[Nanas]].
* [[Pelem]] (poh).
* [[Rambutan]].
* [[Salak]].
* [[Sawo]].
* [[Semangka]].
* [[Sirsat]].
* [[Srikaya]].
* [[Waluh]].
 
== Pranala njaba ==