Gerty Cori: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Taun-taun pungkasan: mertal tembung, replaced: ginjal → ginjel using AWB
c (ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (4) using AWB)
c (→‎Taun-taun pungkasan: mertal tembung, replaced: ginjal → ginjel using AWB)
 
== Taun-taun pungkasan ==
Nalika mangsa panas [[1947]], piyambakipun wiwit ngraosaken tandha-tandha [[Myelofibrosis]], lelara penyempitan [[balung]] ingkang jarang kadadosan. Antawis 10 taun piyambakipun nerusaken karyanipun, ngalami mumet nanging boten purun mungkasi kegiyatan laboratoriumipun. Nalika [[26]] [[Oktober]] [[1957]], piyambakipun sééda akibat [[gagal ginjalginjel]].
 
== Trivia ==
352.737

besutan