B: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: mertal tembung, replaced: ngelambangake → nglambangaké using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
c (→‎top: mertal tembung, replaced: ngelambangake → nglambangaké using AWB)
{{wiktionarypar2|B|b}}{{dab-huruf}}{{Latin alphabet navbox|uc=B|lc=b}}
'''B''' punika aksara kaloro sajeroning [[alfabet Latin]].Ing [[basa Latin]] lan [[basa]] liyané lumrahé.Kayata (kagolong [[basa Indonésia]]), aksara punika bisa ngelambangakenglambangaké utawa didadèkaké pralambang [[konsonan dwibibir]], mligi [[fonem]] {{IPA|[b]}}, [[èksplosif|konsonan letup]] [[konsonan dwibibir|dwibibirnyuwara]].
 
== Sajarah ==
352.737

besutan