Parembugan Naraguna:Nisa Rahma Sari: Béda antara owahan

159 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
(→‎Assalamualaikum..: pérangan anyar)
Dolan yuh... [[Panganggo:Nur Isrotun Nafisatulini|Nur Isrotun Nafisatulini]] ([[Parembugan Panganggo:Nur Isrotun Nafisatulini|rembugan]]) 13 Maret 2019 04.48 (UTC)
Hehe
Halo Nisa... Ayo Makarya menèh ing Wikipedia[[Panganggo:Pratiwiwdri|Pratiwiwdri]] ([[Parembugan Panganggo:Pratiwiwdri|rembugan]]) 8 Oktober 2019 07.03 (UTC)
 
== Assalamualaikum.. ==
9.405

besutan