Rowan Atkinson: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(File)
[[File:Rowan Atkinson, 2011.jpg|thumb|Rowan Atkinson]]
 
'''Rowan Sebastian Atkinson''', CBE (lair 6 Januari 1955) ya iku salah sijining aktor, pelawak, and panganggit cerita sing misuwur ing karyané ing sandiwara lawak ''Blackadder'' and ''[[Mr. Bean]]''. Atkinson kawiwitan wigati ing acara lawak ''Not the Nine O'Clock News'' (1979–82), lan panyartané ing The Secret Policeman's Ball saka 1979. Karya liyané sing mélu filem Bond ''Never Say Never Again'' lan sandiwara lawak ''The Thin Blue Line'' (1995–1996).
490

besutan