Kutha Surakarta: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: besut sumber 2017
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
{{1}}
{{P2|[[Kutha Surakarta|AksaraAksårå LatinLatín]]}}
{{P1|[[ꦏꦸꦛꦱꦸꦫꦏꦂꦠ|Aksaraꦄꦏ꧀ꦱꦫ Jawaꦗꦮ]]}}
{{2}}
 
482

besutan