Naskah: Béda antara owahan

309 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
nambahi pangerten naskah
(→‎top: tembung, replaced: - → - (2), - → - (3), beda → béda)
(nambahi pangerten naskah)
 
Naskah iku maceme warna-warna, nanging sing paling dikenal ya iku naskah [[drama]].
 
3. Naskah yaiku anggitan kang ditulis kanthi seratan tangan utawa diarani carik kang isih asli utawa uga salinané.<ref>{{Cite book|title=KOMPREHENSI TULIS|last=Mulyani|first=Hesti|publisher=Astungkara Media|year=2015|isbn=978-602-17858-0-5|location=Yogyakarta|pages=101}}</ref>
 
== Uga delengen ==
* [[Rontal]]
 
== Rujukan ==
<references />
[[Kategori:Naskah]]
340

besutan