Yulsia Prahanis

Gabung 10 Oktober 2019
66 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Nggawe Cithakan
(Nama ula Yulsia)
 
(Nggawe Cithakan)
Sugeng siyang. Nama kula Yulsia Prahanis saking Sastra Jawa UGM angkatan 2018.
{{Panyarta WMS Jawa|ing=UGM|kelas=Bahasa Jawa Tulis Reseptif II}}
46

besutan