Yulsia Prahanis

Gabung 10 Oktober 2019
76 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Milih Gambar
(Nggawe Cithakan)
(Milih Gambar)
[File:Wayang Kulit - Museum Wayang 02.jpg|200px|right|thumb|wayangkulit|]
 
Sugeng siyang. Nama kula Yulsia Prahanis saking Sastra Jawa UGM angkatan 2018.
 
{{Panyarta WMS Jawa|ing=UGM|kelas=Bahasa Jawa Tulis Reseptif II}}
46

besutan