Yulsia Prahanis

Gabung 10 Oktober 2019
5 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Keterangan Gambar
(Milih Gambar)
(Keterangan Gambar)
[[File:Wayang Kulit - Museum Wayang 02.jpg|200px|right|thumb|wayangkulitGambar Wayang Kulit|al=]]
 
Sugeng siyang. Nama kula Yulsia Prahanis saking Sastra Jawa UGM angkatan 2018.
46

besutan