DNA: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
(ganti isi, replaced: arupa → wujud (8))
 
[[Gambar:ADNDNA animation.gif|thumb|Struktur [[molekul]] DNA. Atom [[karbon]] warna ireng, [[oksigèn]] abang, [[nitrogen]] biru, [[fosfor]] ijo, lan [[hidrogen]] putih.]]
'''Asem déoksiribonukleat''', luwih ditepungi minangka '''DNA''' ([[basa Inggris]]: '''''d'''eoxyribo'''n'''ucleic '''a'''cid''), iku sajinis [[asem nukleat]] kang kagolong [[biomolekul]] utama panyusun [[bobot garing]] saben [[organisme]]. Ing [[sel (biologi)|sel]], DNA lumrahé ana ing [[inti sel]].
 
19

besutan