Segara Florès: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Tapel wates: éjaan, replaced: wètan → wétan (4))
Tidak ada ringkasan suntingan
 
 
== Géografi ==
Laut kang kanthi wateskaro segara Flores ya iku [[Segara Bali]] (ing Kulon), Segara Jawa (ing Kulon segara), lan segara Banda (ing pérangan akidul lan Wètaèn segara). Samudera Hindia lan SegaarSegara Sawukang dumunung ns ing kidul lan ing Lor.,
 
== Tapel wates ==
Naraguna anonim