Oscar Tabarez: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
oscar
(nulis artikel)
(oscar)
'''<nowiki/>'<nowiki/>''Oscar Tabarez''''' ''(lair ana ing [[Montevideo]], [[Uruguay]], tanggal 3 Maret 1947). ''Oscar Tabarez anduwèni jeneng dawa yaiku Oscar Washington Tabarez Silva. Dèwèké yaiku pimpinan kasewelasan bal-balan Uruguay ing Piala Dunia 2018. Oscar Tabarez ya anduwèni jeneng julukan yaitu ''<nowiki/>'Èl Maéstro'<nowiki/>'' utawa guru kang saktenan-tenané guru ana ing jaba lan jero lapangan.
 
Tabarez yaitu guru ing sakwalike kamenangane saka tim La Celeste. Dèwèké saiki ngidak umur 71 taun. <ref>{{Cite web|url=https://kompas.id/kategori/tokoh/sosok/|title=Oscar Tabarez, Pelatih Tertua Piala Dunia 2018 yang Menolak Takluk|last=Yunus|first=Saiful Rijal|date=2018-06-27|website=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=}}</ref>
46

besutan