Libanon: Béda antara owahan

78 bèt wis dibusak ,  11 sasi kepungkur
c
Besutané PriyamSaikia (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Iqbal 8
c (Besutané PriyamSaikia (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Iqbal 8)
Tenger: Pambalèkan
* [http://www.lebweb.com/ LebWeb.com]
* [http://www.lebanoned.com/ Lebanon Electronic Directory]
* [https://docsbay.net/lebanon-an-overview Lebanon: an Overview] by ISID (en)
 
{{Wétan Tengah}}
44

besutan