Oscar Tabarez: Béda antara owahan

281 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Oscar 7
(oscar 6)
(Oscar 7)
 
Kariré wektu dadi pelatih luwih moncèr tinimbang wektu Oscar Tabarez isi dadi pemain bal-balan. Dhèwèké dikontrak luwih seka sak grup bal-balan. Tuladhané ana grup Danubio, Montevideo Wnderes, lan Penarol. Oscar Tabarez gawa Penarol anjuwarai Copa Libertadores taun 1877. Setaun sawise kuwi, dhèwèké mbalèni nglatih tim nasional Uruguay lan gawa tim Uruguay melu ubengan 16 gedhé Piala Dunia 1990.
 
Oscar Tabarez tansah nandur sikap lan idéologi ingkang kuwat kanggo tim nasional Uruguay. Garra Charrua tansah dadi senjata kang wadi kanggo Oscar Tabarez lan tim Uruguay. Garra sing duwèni arti cakar lan Charrua yaiku suku Indian sing ana ing Uruguay abad ingkang kaping 19.
 
== Préstasi ==
46

besutan