Dyah Pitaloka Citraresmi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
pitaloka
(pitaloka)
(pitaloka)
 
 
Crita Putri Dyah Pitaloka lan Perang Bubat dadi téma utama ing [[Kidung Sundha|Lagu Sundha]] . Crita sejarah kedadéan Pasundha Bubat kasebut dicritakaké ing [[Pararaton]], nanging ora kasebut kabèh kasebut ing teks [[Kakawin Nagarakretagama|Nagarakretagama]] .
 
== Rujukan ==
[[Kategori:Tokoh Sundha]]
[[Kategori:Tokoh Hindhu Indonésia]]
46

besutan