Pandhawa: Béda antara owahan

71 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Ndandani lan nambahi alihaksara Déwanagari, Bali, lan Jawa.
(→‎Sadewa: ganti isi, replaced: gadhah putra → patutan)
(Ndandani lan nambahi alihaksara Déwanagari, Bali, lan Jawa.)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
 
!style="background: #ffaf00;" colspan="3"|Jeneng miturut aksara
|-
|'''[[aksara Dewanagari|Dewanagari]]'''|| <big><big></big>पञ्च पाण्डव</big>
|-
|'''[[aksara Bali]]''' || ᬧᬜ᭄ᬘᬧᬵᬡ᭄ᬟᬯ᭟
|-
|'''[[aksara Jawa]]''' || ꧋ꦦꦤ꧀ꦝꦮ꧉꧋ꦥꦚ꧀ꦕꦥꦴꦟ꧀ꦝꦮ꧉
|-
|'''[[aksara Jawa]]''' || ꧋ꦦꦤ꧀ꦝꦮ꧉
|-
|}
53

besutan