Wong Han: Béda antara owahan

44 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
 
|religions = Kebanyakan Agama [[Buda Mahayana]], [[Taoisme]], [[Konfusianisme]], [[Agama tradhisional Cina]] dan [[tidak beragama]].
}}
 
[[File:Tang Wei 2008.jpg|thumb|Wong Han]]
 
'''Suku Han''' (Hanzi sedherhana: 汉族; Hanzi tradhisional: 漢族; hanyu pinyin: hanzu) iku suku [[mayoritas]] kang ana ing [[Tiongkok]]. Sukuiki éntuk jeneng saka [[Dinasti Han]] lan duwé sajarah kang dawa wiwit [[2200]] [[taun]] kapungkur. jeneng Han kanggo ngarani bangsa Tiongkok wis suwé , kadadéan iku amarga Dinasti Han kang makmur lan mrentah Tiongkok suwéné 400 taun punjul. Nalika Dinasti Han kuwasa akèh babagan kang maju, kaya ta kabudayan, ''nasionalisme'', [[ékonomi]], lan [[pulitik]].
 
490

besutan